Individuele pianoles

 

 

Individuele Zangles

Ik geloof sterk, dat iedereen kan zingen! Wanneer jij de moed en passie hebt, ben je al halverwege. Het is mijn doel om jouw moed en passie bijeen te rapen en het om te zetten in iets geweldigs!

Workshops

Ben je als school op zoek naar activiteiten die aansluiten bij leerdoelen? Dan ben je hier op de juiste plek. Ik bied workshops voor jongeren in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Muziek maken, zingen, dansen, bewegen: daar wordt iedereen toch vrolijk van? Van een kennismaking met muziek tot het instuderen van een lied is mogelijk. Hierbij kan ik in overleg me aansluiten bij een thema of project waar de school mee bezig is. Onder andere komen volgende onderwerpen aan bod tijdens de workshops: samenwerken, creëren, luisteren, presenteren, ritme, dynamiek, bewegen, en improviseren. In dit creatieve proces zullen we de volgende stappen volgen: Oriënteren, onderzoeken, uitvoeren en evalueren.

Bandcoaching

Samen muziek maken is het mooiste wat er is en dit stimuleer ik graag! Ik heb verschillende samenwerkingen gehad. Graag deel ik mijn ervaringen en kennis. Jullie zijn al een band en jullie repeteren regelmatig. Willen jullie meer? Gaat jullie ontwikkeling niet snel genoeg? Ik coach jullie graag om de band naar een hoger level brengen!

Tijdens de coachings werken we aan samenspel en performance. Ook muzikale vaardigheden zullen we bespreken zoals ritmiek, dynamiek en improvisatie. Bovendien wordt je als band gestimuleerd om ook buiten de repetitieruimte te groeien. Voor een publiek te spelen geeft een geweldig gevoel. Maar wat onderscheid jullie van alle andere bands? Ik luister naar jullie sound en we gaan zoeken naar het juiste repertoire. Daarnaast zullen we het ook gaan hebben over bandmanagement. Wat is een ‘presskit’ en een ‘technical rider’? Hoe krijg je boekingen? Hier gaan we allemaal mee aan de slag!